Coaching door Marie

Heb je een voorliefde voor "schoonheid" maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Wat als we zouden samenwerken?

In harmonie met uw levensstijl, uw smaak en uw wensen, werk ik samen met u aan de keuze van kleuren,  meubilair,  decoratieve accessoires en meubelarrangement.

Breng wat meer licht in je interieur, vind de balans tussen kracht en zachtheid, bied aan  ritme en blikvangers, verrassing creëren en de wil om te blijven, allemaal omwille van efficiëntie ... Dit is wat ik je bied in mijn coachingswerk.

plantes sèches

Basis coaching

* Vanaf € 200,- exclusief btw

  • Ik bied u een eerste contact aan per e-mail, telefoon of videoconferentie volgens uw voorkeuren, om een inventaris op te maken.

  • Ik stuur u een enquête die u moet invullen om uw behoeften, uw wensen, uw smaak en uw levensstijl te identificeren.  

  • Op basis van alle elementen maak ik een moodboard met veel informatie: algemene sfeer, inspiraties, voorstellen voor meubels en decoratieve objecten, kleurkeuze, materialen, etc...

  • Ik houd contact met u om ervoor te zorgen dat het moodboard aansluit bij uw wensen en dat het project verloopt zoals u dat wilt.

Ik stroop mijn mouwen op 

  • Ik bied u een eerste contact aan per e-mail, telefoon of videoconferentie volgens uw voorkeuren, om een inventaris op te maken.

  • Ik stuur u een enquête om in te vullen om uw behoeften, uw wensen, uw smaak en uw levensstijl te identificeren.

  • Op basis van al deze elementen maak ik een moodboard met veel informatie: algemene sfeer, inspiraties, voorstellen voor meubels en decoratieve objecten, kleurkeuze, materialen, etc...

  • Ik voeg een boodschappenlijstje toe aan dit moodboard. U vindt de prijs en de plaats waar u het meubilair, de decoratie en de bekleding levert.

  • Ik zal u dan vergezellen voor de inrichting van de kamers . Ik kom rechtstreeks naar de site om de meubels en accessoires te installeren.

* Vanaf € 300 exclusief btw

fleurs séchées

Realisatie van een 3D plan: 75 €

Gedetailleerde boodschappenlijst: 75 €

Aankoop van meubels en decoratie voor u: op schatting.

Realisatie van professionele vastgoedfoto's: 65 €

Aanvullende diensten

Heeft u vragen? Wilt u dat we samen over uw project praten? Aarzel niet om mij te contacteren via e-mail: hello@kanel.be of telefonisch op: +32 494 48 72 88