Livre décoration d'intérieur

Over Kanel

Kanel aan u voorstellen, vertelt u vooral iets over ons, onze wereld en onze passies.

 

In het begin ben ik Kanel, Marie. Nadat ik tijdens een initiatie de wereld van het naaien had ontdekt, maakte ik allerlei soorten tassen en buidels voor dames en heren. Ik creëerde mijn eigen universum doordrenkt met natuur, zachtheid, kracht, eenvoud, dromen, ontsnapping en poëzie.

 

Tijdens het eerste jaar groeide het team, werden de producten verbeterd en werden nieuwe concepten geboren.

En natuurlijk lanceerde ik in 2019 het assortiment 'Home'. Terug naar mijn roots voor mij, die een paar jaar geleden was begonnen met interieurstudies.  

Het was door het maken van dit nieuwe assortiment dat ik echt tot bloei kwam... dat is alles! Ik denk dat ik mijn draai heb gevonden.  

Décoration d'intérieur Kanel

Alleen gaan we sneller, Samen komen we verder!

Tasses décoration d'intérieur Marie Van

Kanel is een beetje van ons en een beetje van wat er in ieder van ons zit: innerlijke schoonheid . Deze schoonheid willen we graag met jullie delen.

Ik zou zelfs meer zeggen!

Met Iris ga ik sneller en verder! Ja, ik had me niet de voortzetting van het avontuur alleen voorgesteld.  Ik had een paar nodig dat me kon vervolledigen en uitdagen . Het was natuurlijk Iris! Ze volgde, steunde en hielp me vanaf het begin.

 

Even gepassioneerd door decoratie , perfectionistisch, moedig, klaar om elke uitdaging aan te gaan en vooral super georganiseerd, voegde ze zich bij het team om haar prachtige creatieve touch te brengen!

En dan kan ik je niet over Kanel vertellen zonder je te vertellen over de man achter deze site. Mijn mentor, mijn gids, ... en veel meer dan dat in het privéleven, mijn man, de geweldige papa van mijn zoon!

Als een stemmetje van wijsheid dat me kalmeert als ik me laat meeslepen of me juist duwt als ik moe ben, altijd goed advies geven over de te volgen weg ... Dit pad dat ik zo graag neem!

Met al deze mooie mensen in mijn team groeit Kanel. Na de artikelen, na de box, is het decoratiecoaching dat naar voren is gekomen om nog verder te gaan in het delen van onze passie en deze ervaring die door de jaren heen is opgedaan.